Projectinformatie

informatie

Wonen aan de Oude Rijn met een eigen ligplaats aan huis, waar je kunt genieten van het buitenleven. Op reisafstand van Leiden, Utrecht, Amsterdam en Den-Haag. Met winkels, scholen, een NS Station en dagelijkse voorzieningen op fietsafstand. Het kan in Wester Werf in Alphen aan den Rijn! Ons nieuwste project…. Lees er meer over op de projectpagina!

In januari 2020 start de verkoop. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan alvast in voor de e-nieuwsbrief, zodat je een seintje krijgt zodra de verkoop start!

Op de locatie bevindt zich nu nog Scheepswerf Wester Engh. Een werf waar mooie hoogwaardige sloepen worden gerestaureerd en gebouwd. Wester Engh gaat verhuizen waardoor er 5 bouwkavels vrijkomen voor vier twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. Allen riant en hoogwaardig afgewerkt met minimaal 6 kamers en 2 privé parkeerplaatsen.

De woningen zullen variëren in prijzen vanaf € 575.000,– tot € 650.000,– voor de halfvrijstaande villa’s en € 825.000,– tot € 875.000,– voor de vrijstaande villa.

 

 

Foto's

contact