• Kavel 01 – Warnsveld Verkocht
  • Kavel 02 – Warnsveld Verkocht
  • Kavel 03 – Warnsveld Verkocht 2111 m2
  • Kavel 04 – Warnsveld Verkocht 3266 m2
  • Kavel 05 – Warnsveld Verkocht 2076 m2
  • Kavel 06 – Warnsveld Verkocht 2000 m2
  • Kavel 07 – Warnsveld Verkocht 1812 m2
  • Kavel 08 – Warnsveld Verkocht 2352 m2

Riante kavels van 1286m² tot 3266m² prachtig gelegen aan de rand van de historische Hanzestad Zutphen in het buitengebied van Warnsveld, gelegen tussen de landgoederen Blek en Hackfort, in het coulissenlandschap tussen Zutphen en Vorden ook wel de parel van de Graafschap genoemd.

Prachtig vrij gelegen met toch alle faciliteiten van de stad op zeer korte afstand zoals winkelcentra en ziekenhuis maar ook sportvelden, paardensportcentrum en scholen zijn op korte afstand van De Landskroon gelegen. Op deze kavels mogen imposante grote woningen worden gebouwd van 800 + 300 m³ tot 2000m³ inhoud. Of u nu houd van klassieke of zeer moderne architectuur, uw eigen architect kan zich helemaal uitleven om uw wensen vorm te geven en zo uw droomhuis te realiseren.

 

Dit groene project creëert als het ware een eigen buurt binnen het agrarische karakter van de omgeving. Hoewel het buiten de dorpskern van Warnsveld gelegen is, is de bereikbaarheid van de woningen toch goed te noemen door de aanwezigheid van regionale wegen. Voor de boodschappen in het naburige Warnsveld bent u dan ook niet langer dan 5 minuten onderweg, of het nu met de auto of met de fiets is. Andere voorzieningen, zoals sportclubs en basisscholen, bevinden zich eveneens op fietsafstand. Het Gelre Ziekenhuis is eveneens in de nabijheid gelegen.

Het project bestaat uit een plandeel dat ten noorden van de Dennendijk ligt en een deel dat ten zuiden van de Dennendijk gelegen is.
Noordelijk plandeel
Dit plandeel bestaat uit 5 bouwkavels met een oppervlakte variërend van 1.287 m2 tot maar liefst 3.266 m2 ten behoeve van vrijstaande woningen. Deze woningen kennen volgens het beeldkwaliteitsplan een moderne, langgerekte architectuur en zijn allen gelegen aan een informeel, centraal erf. De agrarische sfeer en uitstraling is bepalend. Op de nog beschikbare bouwkavels kunnen zogenoemde stable of stable+ woningen gerealiseerd worden. De woningen mogen een bouwvolume hebben van maar liefst 1.500 m3 en hebben een langwerpige hoofdvorm met één bouwlaag en een kap. Vrijstaande bijgebouwen zijn hierbij niet toegestaan.
Zuidelijk plandeel
Dit gedeelte bestaat uit 3 bouwkavels met een oppervlakte variërend van 1.812 m2 tot 2.352 m2 ten behoeve van vrijstaande woningen. De woningen kennen volgens het beeldkwaliteitsplan een formele architectuur passend bij een landgoed. Het betreft hier een zogenaamde agrarische villa. Ze kennen een eenvoudiger verschijningsvorm dan het landhuis zoals van oorsprong de bijgebouwen op een landgoed vormgegeven waren. De ontwerp op de voorste kavel direct aan de Dennendijk fungeert als toegang voor de twee er achter gelegen woningen. Het volume van de voorste woning bedraagt ca. 1.000 m3 en de achterste woningen ca. 800 m3. Per bouwkavel zijn vrijstaande bijgebouwen toegestaan met een maximale oppervlakte van 75 m2 of maximaal 300 m3.

Bekijk de downloads voor meer informatie of bekijk de informatie per kavel.

Deze kavels worden in collegiaal verband verkocht met Bronsvoord makelaars uit Deventer

 

Downloads

contact