• kavel 1a Verkocht 285 m2
  • kavel 1b Verkocht 332 m2
  • kavel 2a Verkocht 332 m2
  • kavel 2b Verkocht 317 m2
  • kavel 3a Verkocht 342 m2
  • kavel 3b Verkocht 303 m2
  • kavel 4a Verkocht 291 m2
  • kavel 4b Verkocht 342 m2

Riant en luxe genieten dichtbij het levendige centrum van Lelystad en omringd door water. Dat is wonen in Schoener-West. een prachtige locatie aan de rand van de wijk Schoener met ruimte voor 8 zeer ruime en fraaie halfvrijstaande villa’s.

Laat je verrassen door het hoge ambitieniveau en de moderne eigentijdse architectuur van Schoener-West. Voor dit project zijn door 4 halfvrijstaande modelwoningen geschetst met nog volop keuze uit diverse uitbouw – en indelingsopties. Ben je op zoek naar een levensloopbestendige woning? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Ook hiervoor is een modelwoning ontwikkeld.

Laat je verrassen door de luxe, het comfort en de vele extra’s die de woningen in dit project nog aangenamer maken. Alle woningen in Schoener-West worden gasloos gebouwd en hebben standaard 6 PV panelen. Van hoogwaardig en duurzame materialisatie tot parkeren op eigen grond, royale achtertuinen grenzend aan het water middenin een kindvriendelijke woonwijk.

Schoener-West ligt aan de rand van de wijk Schoener en ten noorden van de Landstrekenwijk. Het plangebied bevindt zich aan de westzijde van de ontsluitingsweg Westerdreef en aan de zuidzijde van de doorgaande weg Schoener 40.
Het Havendiep aan de zuidzijde en het groen aan de randen geeft de nieuwbouwlocatie een prettig karakter.

Met alle voorzieningen in de nabije omgeving en dichtbij het stadscentrum van Lelystad maakt Schoener-West een unieke nieuwbouwlocatie.
Het groen en water aan de west/zuidzijde van de locatie blijven gehandhaafd. Dit kenmerkt de locatie en schermt het duidelijk af van de aangrenzende wijken.

Kijk snel verder en laat je verassen door de diverse uitgewerkte modelwoningen

Voor dit project geld een inschrijving. Alle informatie over dit project zoals de informatiebrochure, prijslijsten en inschrijfformulieren kun je hier vinden. Wacht niet te lang, want inschrijven kan tot maandag 15 juli 2019 – 17.00 uur.

Downloads

contact