• Lettele – bouwkavel 20 Verkocht 335 m2
  • Lettele – bouwkavel 21 Verkocht 400 m2
  • Lettele – bouwkavel 22 Verkocht 775 m2
  • Lettele – bouwkavel 23 Verkocht 518 m2

Projectinformatie

informatie

Zelf je woning bouwen in Lettele? Dan is deze kavel echt iets voor jou. Op een mooie locatie aan de rand van een kleinschalige uitbreidingswijk van in totaal 19 woningen ligt deze kavel met een oppervlakte van maar liefst 775 m2. In totaal zijn hier 4 bouwkavels gesitueerd, waarvan er reeds 3 verkocht zijn. De kavels zijn als een boerenerf ten opzichte van elkaar gesitueerd waardoor dit deel een eigen identiteit heeft. In het beeldkwaliteitsplan is vastgelegd dat op de kavel een type schuurwoning gerealiseerd mag worden.

Kavelinformatie

De wijk kavelweide is in 2017 gerealiseerd en vormt een fraaie toevoeging aan de bestaande woningen in het dorp. Deze laatste kavel is gelegen aan de rand van het dorp met tuinligging op het zuidwesten en grenst direct aan de weidse agrarische omgeving. De kavel heeft een breedte van circa 19 meter en een diepte van ruim 41 meter. Op de kavel mag een woning gebouwd worden met een maximale nokhoogte van 9 meter en een goothoogte van maximaal 3.5 meter. Verder is vastgelegd dat de woning tenminste 2 hellende dakvlakken dient te hebben.

Het bestemmingsplan staat een bijgebouw toe van maximaal 100 m2 met een maximale goothoogte van 3 meter en een maximale bouwhoogte van 5 meter.

Alles lezen over het bestemmingsplan: Klik hier voor het digitale bestemmingsplan

Beeldkwaliteit
Voor de kavels is tevens een beeldkwaliteitsplan opgesteld door de gemeente Deventer. Hierin staat het volgende vermeld:

dit onderdeel wordt gevormd door woongebouwen op 4 kavels met een agrarische uitstraling, rondom een gemeenschappelijke cour. Dit nieuwe erg, de beide oprijlanen en de overige opgaande beplanting bepalen samen het beeld van de overgang tssen het woongebied Kapelweide en het omliggende agrarisch gebied. Berging en garages zijn inpandig en maken onderdeel uit van het hoofdvolume of zijn vrijstaande in de vorm van een schuur met kap passend bij maar ondergeschikt aan het hoofdvolume.

De gemeente Deventer hecht veel waarde aan de uitstraling van een schuurwoning en de daarbij behorende agrarische uitstraling.

Belangstelling?
Indien u belangstelling heeft voor deze kavel, dan plannen wij graag een eerste initiatiefgesprek waarbij Kavelteam samen met u kijkt naar uw woonwensen en het door u beoogde ontwerp op deze kavel. Dit kan aan de hand van door u aangeleverde referentiebeelden. Vervolgens zullen wij u als Kavelmanager adviseren en begeleiden in de te nemen vervolgstappen. Samen met u zetten we een modelbegroting op en wijzen u desgewenst de weg naar marktpartijen die u verder kunnen helpen in het ontwerpproces.

Meld je snel voor deze kavel en woon binnenkort op dit mooie plekje in een landelijke omgeving.

Lettele

De naam Lettele is een verbastering van Luttel-Loo, wat zoveel betekent als kleine open plek in het bos. Lettele ligt op de Letteler Enk in Salland tussen de dorpen Okkenbroek en Schalkhaar aan de Oerdijk en Bathmenseweg. Andere plaatsen in de omgeving zijn naast de stad Deventer: Raalte, Holten , Bathmen en Heeten. Onder het dorpsgebied van Lettele vallen ook diverse buurtschappen.

In Lettele bevinden zich een basisschool, een verwarmd buitenzwembad en een voetbalclub. Het dorp kent een gevoel van saamhorigheid en Sallandse gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het is qua bevolkingsopbouw anno 2017 een relatief jong dorp omdat het zich door de bouw van nieuwe woningen in de voorgaande decennia regelmatig heeft kunnen uitbreiden. Veel Lettenaren zijn trouw gebleven aan hun dorp en komen wonen graag in “hun”dorp.

Deze kavel wordt verkocht in samenwerking met Thoma Post Makelaars en Getreuer makelaars

Foto's

Video

contact