Wie is Kavelmakelaar?

Drijvende kracht en oprichter van Kavelmakelaar is Guido Leerkes. Met meer dan 12,5 jaar ervaring in de makelaarsbranche begon Guido een aantal jaar geleden aan zijn eigen droom. De wens om als specialist in het vakgebied het verschil te maken voor kopers en verkopers op de woningmarkt was hierbij leidend. Kavelmakelaar is het platform voor kavelkopers en verkopers.

In de nieuwbouwsector merkte Guido dat mensen steeds vaker zelf hun eigen woning wilden bouwen. Maar dan niet de juiste route konden ontdekken om dit te realiseren. Soms is het lastig om vrije kavels te vinden en als je dan een kavel hebt gevonden is het vervolgtraject vaak ook ingewikkeld en ondoorzichtig. Juist daar maakt Kavelmakelaar het verschil!

Aan de ene kant met een transparant aanbod van kavels en veel informatie over de te nemen stappen bij de aankoop van een kavel en realisatie van een woning. Aan de andere kant met de kennis en ervaring om snel en efficiënt bouwkavels te verkopen en hierin te adviseren.

Over kavelmakelaar

Kavelmakelaar is de nieuwe naam van Kavelteam, in 2021 is deze nieuwe naam gelanceerd. Kavelteam is opgericht in 2019.

Kavelmakelaar voor de Kavelverkoper

Kavelmakelaar werkt voor gemeenten, projectontwikkelaars en uiteraard particulieren die beter geadviseerd willen worden en meer snelheid in de verkoop van bouwkavels willen. Onze opdrachtgevers worden veelvuldig geconfronteerd met teruggave van opties, matige marketinginspanningen op het project en willen dat een koper beter geïnformeerd en sneller overgaat tot aankoop van de bouwkavel. Doordat Kavelmakelaar zich volledig gespecialiseerd heeft in de verkoop van bouwkavels en het hele platform hierop heeft afgestemd, spreken wij als geen ander de taal van de consument en weten wat het drijft in het aankooptraject.

Snel en gemakkelijk kavels verkopen?

Wij bieden:

  • Alle kavels online op Funda.nl en Kavelmakelaar.nl
  • Volledige online marketing gecoördineerd en uitgevoerd door Kavelmakelaar
  • Ruime database kavelzoekers
  • Professioneel advies en begeleiding aan kopers van bouwkavels
  • 24/7 toegang tot online verkoopdossier
  • Kavelhulp: een online stappenplan met daarin alle informatie over wat er komt kijken bij de aankoop van een bouwkavel
  • Versnelling verkooptijd
  • Uitgebreid partnernetwerk met externe specialisten