Waar moet u rekening mee houden bij het ontwerp van uw woning?

U heeft een gemeentelijke bouwkavel op het oog en u wilt uw eigen woning realiseren? Waar moet u rekening mee houden? Wat kunt u zoals tegenkomen in het aankoopproces en welke parten komt u tegen in het aankooptraject.

Bij de aankoop van gemeentelijke bouwkavels onderscheiden we de kavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één kap kavels. Misschien dat u altijd al een schuurwoning willen realiseren of heeft u een uitgesproken voorkeur voor een moderne woning. Het is logisch dat u bij de aankoop van een twee-onder-één kap woning gezamenlijk met een medekoper overeenstemming moet bereiken over het ontwerp, budget en planning. Bij een vrijstaande woning heeft u alle vrijheid om de door u gewenste woning te realiseren.

Let op: het is daarbij wel verstandig om eerst te informeren of er welstandscriteria van toepassing zijn voor de kavels.

Meer artikelen

Wilt u meer artikelen lezen over het kopen en/of verkopen van kavels? Bekijk ons uitgebreide archief aan artikelen over dit onderwerp. Naar overzicht artikelen

Over Kavelmakelaar

Kavels verkopen? En op zoek naar een professionele manier om ze in de markt te zetten? Dan biedt Kavelmakelaar dé oplossing! Met ons online platform bereik je landelijk kavelzoekers. Bovendien hebben wij een database van kavelzoekers die hun wensen bij ons kenbaar hebben gemaakt. Over Kavelmakelaar