MOGELIJKHEDEN ONTDEKKEN

Ben je eigenaar van een perceel grond, met bijvoorbeeld veel oudere bebouwing zoals stallen of verouderde industrie? En op zoek naar mogelijkheden zijn om tot een succesvolle herontwikkeling van deze locatie te komen? Dat kan! Via de Rood-voor-Rood regeling of de ruimte voor ruimte regeling zijn er vaak mogelijkheden om tot herontwikkeling over te gaan. Schakel de Kavelmakelaar in!

PARTICULIERE KAVELS

Heb jij een of meerdere bouwkavels in eigendom of beheer en wil je deze verkopen? Schakel een echte specialist in bouwkavels in! Wij kunnen jouw kavels gemakkelijk onder de aandacht brengen van potentiële kavels.

Met ruim 100.000 websitebezoekers en een grote database van kavelzoekers verkopen wij iedere kavel snel en eenvoudig. Kavelmakelaar is lid van de NVM en we plaatsen uiteraard de bouwkavels prominent op Funda.nl.

PROJECTONTWIKKELAAR

Ben je als projectontwikkelaar of particulier bezig met de ontwikkeling van een perceel grond waar kavels op ontwikkeld worden? Kavelmakelaar ondersteunt en adviseert in het hele ontwikkeltraject vanaf de start van het project tot aan de levering van de kavels.