De Kavelmakelaar verkoopt!

Heb jij een of meerdere bouwkavels in eigendom of beheer en wil je deze verkopen? Schakel een echte specialist in bouwkavels in! Wij kunnen jouw kavels gemakkelijk onder de aandacht brengen van potentiƫle kavels.

Met ruim 100.000 websitebezoekers en een grote database van kavelzoekers verkopen wij iedere kavel snel en eenvoudig. Kavelmakelaar is lid van de NVM en we plaatsen uiteraard de bouwkavels prominent op Funda.nl.

Losse kavels verkopen

Onderzoek

In deze fase onderzoeken wij alle belangrijke zaken rondom de kavel. Het gaat daarbij niet alleen om de bouwmogelijkheden, maar ook om omgevingsfactoren die van belang zijn voor toekomstige kopers. Uiteraard krijgt u ook een advies over de te hanteren vraagprijs voor de kavel. Wij verwerken dit in een uitgebreide informatiebrochure.

Marketing

Kavelmakelaar is het enige NVM kantoor in Nederland dat gespecialiseerd is in bouwkavels. Door ons lidmaatschap hebben wij een uitgebreide transactie database en onbeperkt toegang tot woningplatform Funda.nl. Dit, tezamen met een uitgebreide marketingcampagne op sociale media en overige online platformen zorgt ervoor dat wij uw kavel optimaal in de picture zetten. Uiteraard kunnen wij dit allemaal ondersteunen met dronebeelden en sfeervolle video's. Op onze website werken wij altijd met interactieve kavelkaarten, waardoor een koper op een interactieve manier de kavel van zijn keuze kan kiezen. Bekijk hier onze marketingmogelijkheden

Verkoopprocedure

Wij begeleiden het hele verkooptraject en stellen samen met u een transparant verkoopproces vast. Alle vragen die kopers in deze fase hebben zullen wij beantwoorden en zorgen dat kopers goed voorbereid een bieding uitbrengen. Met onze handige kavelcalculator helpen wij kopers op weg bij het beoordelen van de financiƫle haalbaarheid. Dit verminderd de kans op vervelende verassingen achteraf.

Koopovereenkomst

Wij leggen alle afspraken zorgvuldig vast in een koopovereenkomst. Hierbij gebruiken wij modelcontracten die vastgesteld zijn door de NVM en op maat door ons worden uitgewerkt.

Overdracht van de grond

Op de dag van de levering zorgen wij dat alle documenten gecontroleerd zijn, zodat u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten bij het notariskantoor. De kavel is verkocht!

Contact

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op Neem contact op