Een compleet advies van A tot Z!

Kavelmakelaar adviseert bij een ontwikkeling het liefst vanaf de eerste initiatieffase, zodat wij aan de tekentafel hebben gezeten van het project. Hierdoor ondersteunen en adviseren wij in het hele ontwikkeltraject vanaf de start van het project tot aan de levering van de kavels.

Een succesvolle verkoop begint immers met een goede voorbereiding. Zodra het ontwikkeltraject is afgerond verzorgen wij het gehele verkooptraject van A tot Z. Wij zijn lid van de NVM en weten door onze grote database van meer dan 7650 actieve kavelzoekers als geen ander hoe de doelgroep van kavels eruitziet.

Meer weten over onze werkwijze? Neem gerust contact op, zodat wij na een vrijblijvend gesprek met een passend voorstel kunnen komen.

Stappenplan kavels verkopen

initiatieffase

U heeft een project met bouwkavels? Wij denken vanaf het allereerste moment met u mee en zorgen ervoor dat alle kavels uitvoerig in beeld zijn gebracht en geven een goed onderbouwd advies over het project. Naar welke kavels is de meeste vraag? Wie is de doelgroep? Wat kunnen we doen om de kavels nog aantrekkelijker te krijgen voor onze doelgroep? Allemaal zaken waarin wij u uitstekend kunnen adviseren. Uiteraard hoort hier ook een passend prijsadvies bij, zodat u exact weet wat de kavels op gaan brengen.

Verkooptraject

Wij begeleiden het hele verkooptraject in samenspraak met u als opdrachtgever. Welke verkoopprocedure gaan we hanteren en welke voorwaarden nemen we daarbij mee? Met een database van meer dan 7000 kavelzoekers, onbeperkt toegang tot Funda door ons lidmaatschap van de NVM en meer dan 1000 websitebezoekers per jaar weten wij altijd waar de doelgroep zich bevindt en kunnen wij deze voor u bereiken. Met ons gratis kavelcalculator helpen wij kopers op weg bij de inschatting van de haalbaarheid van het traject. Hiermee verkleinen wij de kans dat koopovereenkomsten in een later stadium ontbonden worden op financiering. Uiteraard verzorgen wij de toewijzing en stellen we in samenspraak de koopovereenkomsten op.

Marketing

Kavelmakelaar is het enige NVM kantoor in Nederland dat gespecialiseerd is in bouwkavels. Door ons lidmaatschap hebben wij een uitgebreide transactie database en onbeperkt toegang tot woningplatform Funda.nl. Dit, tezamen met een uitgebreide marketingcampagne op sociale media en overige online platformen zorgt ervoor dat wij uw kavel optimaal in de picture zetten. Uiteraard kunnen wij dit allemaal ondersteunen met dronebeelden en sfeervolle video's. Op onze website werken wij altijd met interactieve kavelkaarten, waardoor een koper op een interactieve manier de kavel van zijn keuze kan kiezen. Bekijk hier onze mogelijkheden

Levering van kavels

Wij ondersteunen en begeleiden het traject tot en met de levering van de kavels bij de notaris. Kopers kunnen met vragen bij ons terecht en wij helpen hen op weg met een groot team van adviseurs die wij voor hen in kunnen schakelen.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem gerust contact op, zodat wij na een vrijblijvend gesprek met een passend voorstel kunnen komen. Neem contact op