Kavelmakelaar helpt!

Het realiseren van een woning op een bouwkavel is een intensief traject, dat bovendien behoorlijk ingewikkeld kan zijn. Waar moet je bijvoorbeeld allemaal rekening mee houden bij het bebouwen van je kavel? Zoals het aantal m2 dat je mag bebouwen, het type woning dat je mag realiseren, is er een welstandstoetsing van toepassing en wat gaat het bouwen van een huis kosten?

Kavelmakelaar is de aankoopmakelaar die jou begeleidt in de aankoop van een bouwkavel, zodat je het juiste advies en begeleiding krijgt. Als lid van de NVM hebben wij toegang tot alle archieven en weet je zeker dat je een makelaar hebt met verstand van zaken.

Wat biedt de Kavelmakelaar?

Schakel de Kavelmakelaar in als aankoopmakelaar voor jouw bouwkavel! Bespaar tijd en krijg deskundig advies en begeleiding bij de realisatie van jouw droomhuis op je eigen bouwkavel.

Wat krijg je wanneer je kiest voor de Kavelmakelaar?

 • Uitgebreid onderzoek naar locatie
 • Juridische onderzoeken naar omgevingsfactoren of andere zaken die van invloed kunnen zijn op de aankoopbeslissing
 • Goed onderbouwd advies omtrent de marktwaarde van de kavel
 • Bepalen onderhandelingsstrategie en voeren van onderhandelingen
 • Zorgen dat alle afspraken correct worden vastgelegd in een koopovereenkomst
 • Doornemen koopovereenkomst
 • Begeleiding tot en met het notarieel transport van de grond
 • Toegang tot een groot netwerk van adviseurs die kunnen helpen in het vervolgtraject, zoals architecten, aannemer of constructeur.
 • Zorgen dat je tijd overhoudt voor leuke dingen bij de realisatie van jouw droomhuis!

Vraag nu een gratis (online) kennismakingsgesprek aan en ontdek de voordelen van een aankoopmakelaar, compleet gespecialiseerd in bouwkavels.

bouwkavel kopen

De Kavelmakelaar helpt kopers krijg bij het oriëntatie- en onderzoektraject voor een kavel. Daarom schrijven wij regelmatig artikelen met handige tips en meer inhoudelijke informatie over het koop- en bouwproces. Kijk hier voor alle beschikbare artikelen:

Wat kost een kavelmakelaar?

Bij het aankooptraject van een bouwkavel staat ieder dossier weer op zich en het is niet eenvoudig om hier een standaard tarief aan te hangen. Wel kunnen we aangeven dat we voor een regulier aankooptraject van een te koop aangeboden bouwkavel een tarief van € 2.495,– inclusief 21% BTW berekenen.

Schroom niet om contact op te nemen met ons om jou situatie en wensen te bespreken, zodat wij eventueel een op maat uitgewerkte offerte kunnen aanleveren.

Vraag een gratis online kennismakingsgesprek aan!

  • Heb je al een bouwkavel gekocht?